Гордеем се с нашите прекрасни 75 седмокласници

Гордеем се с нашите прекрасни 75 седмокласници

В разгара на лятото ние продължаваме да празнуваме успеха на нашите прекрасни 75 седмокласници, от които 21 са с над 90 точки по БЕЛ и МАТ. Гордеем се с техните постижения, труд и постоянство, които им се отблагодариха и постигнаха нови върхове. Нашите деца са приети...

повече информация
Пробни ДЗИ месец май

Пробни ДЗИ месец май

Уважаеми дванадесетокласници, нашият учебен център организира пробен държавен зрелостен изпит, който ще се проведе на 08.05.2023 (понеделник) - върху целия материал. Началният час е 09:00 и ще продължи четири астрономически часа. Всички ученици да дойдат 15 минути...

повече информация
Великденска Надпревара

Великденска Надпревара

УЧАСТНИЦИТЕ ЩЕ ИМАТ 150 МИНУТИ ЗА ТЕСТ, СЬСТОЯЩ СЕ ОТ ВЪПРОСИ ПО БЬЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗАДАЧИ, ИЗЦЯЛО ПО ФОРМАТ НА НВО 7 КЛАС. МЯСТО - Град София, Квартал Драгалевци, Ул "Нарцис" 6 ЗА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА СА ПРЕДВИДЕНИ И НАГРАДИ. ВСИЧКИ...

повече информация

Школа за частни Уроци по Български език, математика град София

 • подготовка за национално външно оценяване
 • учебни групи до шест души
 • подготовка на кандидат-студенти
 • екип от преподаватели с педагогическо образование и квалификация
 • доказано ефективен модел за контрол на учебния процес
 • прецизно изготвен график на учебните занятия и гъвкавост на учебната програма
 • надеждна информация за профилите на средните училища в страната
 • пълен списък на всички необходими за кандидатстване документи, както и съдействие при тяхното попълване
 • интерактивни методи на обучение

Ако си ученик и четеш това, ще те попитаме нещо. Какво би казал, ако ти разкрием, че училището може да е модерно и приятно място, от което не бързаш да си тръгнеш?

Ако сте родител на дете и четете това, ще ви попитаме нещо. Какво бихте казали, ако ви разкрием, че съществува учебно заведение, което се съобразява не само с нуждите на детето ви, но и с вашите собствени?

Ние сме образователна школа “Учител” и сме наясно, че знанието и образованието са едни от най-ценните ресурси, в които човек би могъл да инвестира време и средства. Също така сме наясно, че училището не бива да е място, от което детето иска да избяга, а родителят няма идея какво се случва в класната стая. Знаем колко са важни учебната среда и начинът, по който се осъществява учебният процес. Затова използваме интерактивни методи на преподаване и всяка една от нашите класни стаи е оборудвана с камери, които позволяват на родителите да виждат как преминават частните уроци на детето им в реално време.

Ако си ученик и четеш това, ще те попитаме нещо. Какво би казал, ако ти разкрием, че училището може да е модерно и приятно място, от което не бързаш да си тръгнеш?

Да, това сме ние! Какво ще намериш при нас?

 • Млад и амбициозен екип от усмихнати хора
 • Модерна и приветлива атмосфера
 • Забавен и интерактивен учебен процес, който няма да те отегчи
 • Малки учебни групи до 5 души, в които всеки получава внимание
 • Шофьорски услуги, съобразени изцяло с нуждите ви
 • Постоянно видеонаблюдение във всеки кабинет

Образователна школа “Учител” е частно учебно заведение за деца от 4 до 10 клас, което се намира в полите на Витоша и прилага финландски метод на обучение. Екипът ни се състои от безупречни педагози, учебният материал е изцяло съобразен с изискванията на МОН, а цените, които предлагаме, са разумни и достъпни. Вярваме, че всяко дете е уникално и заслужава внимание, съобразено с качествата, интересите и характера му, както и че родителите трябва да имат пълна яснота за прогреса на детето им. За тази цел сме избрали да внедрим в учебния процес модерни елементи, които да допринесат за изграждането на доверие, комфорт и удобство.

 

Може би вече си задавате един въпрос.

 

Какви са нашите цели? Отговорът е, че нещата, към които се стремим, са:

 • детето ви да знае и може повече
 • вие да знаете, че детето ви може повече
 • детето ви да се чувства комфортно в класната стая
 • вие да знаете какво се случва в класната стая
 • да пестим времето ви и да гарантираме сигурност на детето ви в и извън класната стая
 • индивидуален подход при всяко дете
 • лоялност, прозрачност и приятелство във връзката си с учениците и с родителите

 

Но нека започнем от самото начало.

 

Какво се случва, когато детето ви стане част от образователна школа “Учител”? Още при постъпването при нас ученикът полага задължителен тест за определяне на входно ниво.

Освен него в още в началото на обучителния период сме интегрирали специален genetic-test, който определя характера и психотипа на човек. Той не е базиран на ДНК анализ, а използва опита на дерматоглификата. Genetic-test е част от нашата система и от изграждането на профил на нашите ученици. Тестът е съставен от пет стъпки и е иновативна система за откриването на талантите и на силните страни на децата. Това се осъществява чрез специален анализ на типа нервна система и пръстовите рисунъци на човек. Информацията за психотипа и характера е от полза при избор на специализирани кръжоци, учебни занимания, а и извънкласни дейности. Една от нашите главни задачи е тяхното правилно култивиране и развитие при децата още в ранна възраст.

 

Освен това ценим високо безопасността на децата, както и спокойствието, и времето на техните родители. Тъй като протичането на учебния процес, връзката учител-ученик и общуването между учениците са деликатни теми, от които, съвсем естествено, родителите се интересуват живо, в класните ни стаи има специални камери, които позволяват на родителите да наблюдават детето си в реално време. За да са наясно с прогреса му, на помощ идват и системните проверки на знанията на учениците, както и подробните рецензии на демонстрираните резултати. След всяко занятие се поставят писмени домашни, за да могат новите знания да бъдат усвоени и тренирани веднага. Така родителите получават възможно най-пълна информация за прогреса детето им, а самото то става част от динамичен и съсредоточен учебен процес.

 

Всички уроци се преподават по интерактивни начини, които не само привличат по-лесно вниманието на учениците, но и им помагат да усвоят по-бързо материята. Проучвания показват, че стандартните методи на преподаване, които включват основно разказване на урока и слушане от страна на учениците, не са ефективни и често отегчават децата. Когато обаче новите знания са поднесени по начини, които правят учениците част от занятието чрез игри, въпроси, състезания и друг тип дейности, изискващи интеракция, децата имат по-голямо желание за участие в часа, не губят интерес към урока, а и се забавляват.

 

А когато метерологичните условия позволяват, уроците се провеждат в нашия просторен двор с детска площадка. Представете си изнесен урок сред природата, докато Витоша се простира пред вас, а зеленината и спокойствието ви прегръщат.

 

Сега е моментът да кажем, че целият интериор е в три топли, природни и вдъхновяващи цветове – бяло, зелено и дъб. Те внасят специална атмосфера и усещане в нашите класни стаи. Вярваме, че ще се убедите и сами.

 

Но онова, за което работим усилено, не започва и свършва между стените на училището. Знаем, че работата на голяма част от родителите е динамична, натоварена и взискателна, както и че невинаги те имат възможност да заведат или да вземат ученика от училище. Затова предлагаме специална услуга. Наш професионален шофьор може не само да вземе детето ви от дома ви и да го доведе при нас, но може и да го върне обратно до входната ви врата след приключване на заниманията. Той ще се увери, че детето се е прибрало и че е заключило вратата след себе си. И преди да сте започнали да смятате наум колко скъпо ще излезе това, ще ви успокоим, че със сигурност не е толкова, колкото си мислете. А и каква е всъщност цената на безопасността на детето ви, както и на вашето спокойствие?

 

Инвестицията в качественото образование и в спокойния и сигурен учебен процес е със сто процентова възвращаемост. Готови ли сте да я направите?