Подготовка за НВО 7 клас – индивидуални и групови уроци по Математика и Български език и литература.

Националните външни оценявания наближават. Те са първата голяма и много важна стъпка в образователния път на всеки ученик. Това може да бъде много вълнуващо, но и много стресиращо. Целта на Учител.com е да обърне внимание на всичко свързано с предстоящите изпити:
Нашият екип от квалифицирани преподаватели разбира предизвикателствата, пред които сте изправени. Те са до Вас, за да Ви насочват и подкрепят през целия процес.

Индивидуалният подход е наше качество, с което много се гордеем. Вярваме, че всеки ученик е уникален, за това внимателно проверяваме неговите знания и възможности, и изготвяме индивидуален план, съобразен с цел запълване на пропуски и надграждане на вече съществуващи знания.
Освен специалисти в сферите си, нашите учители са и приятели. Учениците и родителите винаги могат да разчитат на тях не само за изучавания материал, но и за помощ с притеснителност, стрес, липса на мотивация и страх.
Работата в малки и подбрани групи гарантира, че ученикът ще бъде в мотивиращо състезателна среда, без да има поводи за притеснение и стрес. В такава среда учениците постигат резултати, които са над най-смелите им очаквания.
Нашият екип, заедно с внимателно подготвения учебен план, редовните пробни изпити, приятелското отношение и състезателната среда са рецептата за Успех.

Не отлагайте записването!
Адрес: Драгалевци, улица Черешов цвят 2
Тел: +359 888 558800
Email: u4itel.com@gmail.com
Местата са ограничени!