Ако сте родител на дете и четете това, ще ви попитаме нещо. Какво бихте казали, ако ви разкрием, че само с един тест, който отнема не повече от 15 минути, можете да промените живота на детето си?

Какво представляна genetic-test?
Специален тест, който определя психотипа и особеностите на характера на човек, което е от огромна полза в ранна детска възраст, защото спомага при избора на специално училище, кръжоци и допълнителни занимания. Научният метод за анализ на пръстовите рисунъци е иновативна технология и истински пробив в областта на дерматоглификата. Технологията е толкова успешна, че се използва дори в Олимпийския комитет на Русия.

Ние сме образователна школа “Учител” и сме наясно, че знанието и образованието са едни от най-ценните ресурси, в които човек би могъл да инвестира време и средства. Също така сме наясно, че училището не бива да е място, от което детето иска да избяга, а родителят няма идея какво се случва в класната стая. Знаем колко са важни учебната среда и начинът, по който се осъществява учебният процес. Затова използваме интерактивни методи на преподаване и всяка една от нашите класни стаи е оборудвана с камери, които позволяват на родителите да виждат как преминават частните уроци на детето им в реално време.

 

Заели сме се с важната задача да изградим безопасно, сигурно, позитивно и добре функциониращо учебно заведение, в което и децата, и родителите да се чувстват сигурни и спокойни. За да спестим време и притеснения на близките на нашите ученици, предлагаме и професионален шофьор, който да вземе и да върне детето от дома му. Цената на тази услуга е не по-скъпа от цената на едно пътуване с такси, а и сме убедени, че комфорта и безопасността на децата, както и времето на техните родители, са от изключително значение.

За повече информация:

Атанаска Кокалджиева

Официален представител на компания „Genetic test“ град София

тел: 088 8558877

емайл: u4itel.com@gmail.com